Válasszon színt:

Testkezelés - Testtekercselés

Vissza

SOFRI SHAPE CONTROL alakformáló kezelések cellulit ellen

Vörös alakformáló testápoló
Narancsbőr elleni fóliás kezelés - a salaktalanítás serkentésére

Kék alakformáló testápoló
Narancsbőr elleni fóliás kezelés - az erek megerősítésére,torlaszok oldására

Narancssárga testfedő
Bőrfeszesítő fóliás kezelés - a felső karok, belső combok, has és popsi erősítésére

A kezelés célja

A bőr intenzív módon történő serkentése, a nyirokáramlás beindítása. Enyhíteni a bőr kellemetlen "behorpadásait", megszüntetni a nehéz érzést. Érezzük a lábunkban a jótevő könnyedtséget! Javítsunk a test kontúrján, tegyük feszesebbé.

A bőr előkészítésénél az alakformáló kezelésekhez nagy segítséget nyújt a tisztító, testre való bőrradír használata.

Ezután a vérellátást a Body Controller-rel, azaz a tesmasszázs rollerrel fokozzuk. Ez a masszázs (kb.5perc az adott területen) javítja a sejtek oxigén ellátását és fokozza a vérkeringést. Az anyagcsere salakanyagait elszállítja a nyirokrendszer. A jobb anyagcsere által könnyebben ég el a zsír, a kötőszövetek az alsó bőrrétegben, amelyeket a hatékony SOFRI alakmegőrzővel látunk el, feszesebbé válnak. A SOFRI masszázsroller használatával hatékonyabb a bőrbe való felszívódása a hatóanyagoknak. Ezáltal a SOFRI Alakformáló testápolóval nagy sikert ér el a narancsbőr elleni harcban.

Otthoni ápolás

A VÖRÖS Alakformáló testápoló felváltott használata a KÉK Alakformáló testápolóval garantálja a sikert. A ZÖLD élénkítő testápoló többi testrésznek hoz frissítő kiegyenlítődést. A NARANCSSÁRGA speciális testápoló vagy a testfeszesítő krém intenzíven feszesíti a bőrt.

Tipp

A csakrák működési mechanizmusának és a színtáblázatnak megfelelően (pl. vörös - élénkítő, narancs - feszesítő, ibolya-fehér - intenzíven tápláló stb.) a SOFRI narancs, kék vagy zöld 3 fázisú fürdőolaját a hatás érdekében elkeverjük 10 csepp vörös vagy narancs aromával, így teljes értékű fürdőt kapunk.

Vissza

Betöltés...