Köszöntjük a Sofri hivatalos magyarországi webáruházban, ahol valamennyi prémium vegán kozmetikumot meg tud vásárolni. 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/518-0455

Rólunk

Sofri Cosmetics Kft.

2012-ben megalapított a Sofri Cosmetics Kft-t a Sofri termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója, 2020 óta a www.sofri.hu webáruház üzemeltetője. 

A Váci út 47/b. címen kizárólag székhelyünk található, ügyfélfogadás nincs, magánszemélyek a megrendeléseiket a nap 24 órájában webshopunkban tudják leadni. Céges vásárlók (kozmetikák, szépségszalonok) telefonon vagy e-mailben tudnak megrendelést leadni.

SOFRI MÁRKA

AZ ÉLETE BOLDOGABB LEHET A SOFRI-val

Sonja és Gerhard Fritz egyedülálló termékeiket és kezelési filozófiájukat ötvözve 1996-ban létrehozták a SOFRI márkát. Víziójuk a mai napig nem más, minthogy holisztikus koncepcióval segítsék az embereket a szép, gondozott bőr elérésében és a közérzetük javításában. Rávilágítanak az emberek és a környezetük közötti energiákra, megmutatják vásárlóiknak, hogyan tudják felhasználni és élvezni ezeket az energiákat a saját életükben. Sikertörténetük a Sofri Color Energy termékvonallal kezdődött. A krémek színeit körültekintően választották ki és később bebizonyosodott, hogy a termékek amellett, hogy az ember bőrén kifejtik a hatásukat, hatást gyakorolnak a használójuk energiáira, ezáltal javítják közérzetüket.  

Ezen elvek alapján a SOFRI olyan márkává nőtte ki magát, amely egyesíti és kihasználja a legmagasabb minőségű alapanyagok és a természetes energiák erősségeit. Az évek során a vállalat az első osztályú biokémikusokkal dolgozott együtt, olyan termékcsaládok kifejlesztésében, mint a fehér tea és a szőlősejtes termékek. A Color Energy vonalat is következetesen a legújabb követelményekhez és opciókhoz igazították, például az egyedülálló Color Energy Stem-Cell termékekkel, amelyek az ibolya-fehér termékcsalád részévé váltak.

A termékek és kezelések palettája nemcsak a kozmetikumokat, hanem az étrend-kiegészítőket és az energizáló segédanyagokat is magába foglalja, mint például a Color Energy Disckek, amelyek az ember szépségének és életminőségének javítását szolgálja.

 

Sonja & Gerhard Fritz, a SOFRI márka alapítói

FILOZÓFIÁNK

A TERMÉSZETBŐL ÉS A TUDOMÁNYBÓL Luxus szintű gondoskodás bőrünknek

A SOFRI filozófiáj, hogy addig nem elégedettek, amíg a legjobbat nem tudjuk nyújtani a vásárlóiknak. Ennek megfelelően a SOFRI-nál a kutatás és fejlesztés soha nem áll le.

Termékeink növényi kivonatokat tartalmaznak a legmagasabb minőség, ezeket a természetes szerves anyagokat biotechnológiai eljárásokkal nyerik ki az alapanyagokból. A termékeikben kombináljuk a természet vitalitását a tudománnyal. Termékeink összetevőit tisztaság, természetesség, hatékonyság, tolerancia és energiapotenciál jellemzi. Az összes termék textúrája, összeteivő szándékosan, különböző módon van létrehozva, hogy kielégítse a bőr egyéni igényeit. 

Termékeinkről

A legjobb innovatív kompozíciókat tapasztalt tudósok és bőrgyógyászok fejlesztették ki és tesztelték.

Termékeink az alábbi összetevőktől mentesek:

  • parabének;
  • ásványi olajok és származékaik;
  • mikro-műanyag részecskék;
  • géntechnológiával módosított anyagok;
  • alumíniumsók;
  • állati sejtanyagok.

Termékeink többnyire biológiailag lebonthatók.

Tiszteletben tartjuk a természetet és erőforrásait. Ez azt jelenti, hogy nem teszteljük termékeinket állatokon.

A vegán termékeinket mindig az alábbi szimbólum jelöli: