Köszöntjük a Sofri hivatalos magyarországi webáruházban, ahol valamennyi prémium vegán kozmetikumot meg tud vásárolni. 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/518-0455

Szérum és gél

A SOFRI Color Energy Stem-Cell Booster egy kellemesen selymes szérum, amely rugalmasabbá és tónusosabbá teszi a bőrt. Az olyan aktív összetevők, mint az argán őssejtek, a komfű őssejtek, a szappanfű őssejtek, a szőlő őssejtek, az alacsony és magas molekulájú hialuronsav, a tigrisfű, a sheavaj, a növényi szkvalán, az avokádóolaj, a sárgabarackolaj és az olívaolaj kombinációban igazi bőrerősítő. Különösen a száraz és a rugalmasságát vesztett bőrnek nyújt tökéletes támogatást ez a termék. A SOFRI Color Energy Stem-Cell Booster optimális termék az öregedés előtti és az öregedés elleni ápolásban is.

A SOFRI Color Energy Stem-Cell Micro Serum frissítő és selymes. Hosszan tartó nedvességet biztosít a bőrnek, és erősíti ellenálló képességét. Újjáépíti a bőr kötőszöveti szerkezetét, feszesíti az arckontúrokat és védi a bőrt a szabad gyökökkel szemben. Az olyan összetevők, mint az alpesi rózsa őssejtek, a szőlő őssejtek, a magas és alacsony molekulájú hialuronsavak, a liposzómásan kapszulázott ACE-vitamin komplex, a liposzómásan kapszulázott Q10 koenzim, a Matrixyl feszesítő komplex és a bambusz szilikon olyan erő koktélt alkotnak, amely támogatja a különösen érzékeny és nedvességhiányos bőrt, és értékes öregedés előtti ápolást nyújt.


2termék 12

Üdítő, selymes mikroszérum amely tartós nedvességet biztosít a bőrének és erősíti annak ellenállását. A nappali vagy éjszakai hidratáló krém alatt kell használni, így eri el a legjobb hatását. Az arc újra szép kontúros lesz és védi a bőrét a szabad gyökök ellen. Az őssejtek visszaállítják a kötőszövet megfelelő szerkezetét.

25 000 Ft

Kellemesen selymes szérum, a nappali hidratáló krém alatt használja. Ellátja  a bőrét rugalmassággal és tónusossá varázsolja azt. Négy féle őssejt erejével fiatalos ragyogást biztosít, valamint regenerálja a bőrt. Kiváló minőségű hialuronsav keverék tartós nedvességet biztosít bőre számára.

60 000 Ft