Köszöntjük a Sofri hivatalos magyarországi webáruházban, ahol valamennyi prémium vegán kozmetikumot meg tud vásárolni. 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/518-0455

Cellulit estén

6termék 16

Tiszta, gyógynövényes, illóolajos szinergiát kínálok az Ön személyes otthoni wellnesséhez. Aktiváló és élénkítő hatással vagyok a bőrödre, rózsafa illatom pedig jó érzésű jeleket küld a pszichédnek, biztosítva a teljes testi lelki ellazulást. Adj néhány csepp olajat az arc- és testápolásodhoz, és segítek a hatóanyagoknak mélyebben behatolni a bőrödbe.

Alkalmazás:

Reggel és este keverjen össze 2-3 csepp Arome-ot a SOFRI Color Energy krémmel (a tenyerében) a bőr állapotának megfelelően, vigye fel a megtisztított, száraz bőrre, és gyengéden masszírozza be.

7 540 Ft

Enyhe gyümölcs hámlást segítő termék, amely hatékonyan megszabadítja bőrét a keratinizált sejtektől és a jojoba gömbökkel a bőrén található szennyeződéstől. Rövid masszázs után érzini fogja a bőrének puha és sima tapintását. A használatot követően szintén érezni fogja, hogy a testápolók jobban felszívódnak a bőrében.

9 750 Ft

Intenzív harcot vívik a cellulitisszel szemben, csökkentem az elnehezedett lábak érzetét. Továbbá méregtelenítő és rősítéstő tulajdonságaim is vannak. Kellemesen hűsítő és üdítő hatással van a bőrére. Tovább fokozhatő ez a hatás, ha a hűtőben tárolja terméket.

 

Figyelem:
Alaposan mosson kezet! Ne tegye a terméket a szemébe és a nyálkahártyára. A legjobb eredmény érdekében javasoljuk, hogy kombinálja a Shape Control Intensive (piros) termékkel.

9 900 Ft

Vízben oldódó, növényi alapú illóolaj szinergia vagyok, a legmagasabb tisztaságú és minőségű. Hozzáadhatsz a fürdőhöz, használhatsz tisztán a zuhany alatt vagy a szaunában. Aktiváló, tisztító és méregtelenítő hatással vagyok az anyagcserére. Velem kifejezetten a narancsbőr ellen küzdesz, segítek annak csökkentésében. A bőröd vérkeringését, a keringésedet és a zsírégetést serkentem.

12 610 Ft

Vízben oldódó növényi illóolaj, amely a legmagasabb tisztaságú és minőségű. Használhatja a fürdőjében, vagy hígítatlanul használhat a zuhanyban vagy a szaunába, illátával segít az ellazulásban. Hatóanyagainak köszönhetően erősíti a nyirokrendszert és a véredénykéket. Ideális vagyokdekongesztálásnyirok éserősítésevéredény. A cellulitis és a duzzadt lábakat esetén kimondottan előnyös a termék használata.

12 610 Ft

Viszlát narancsbőr! Innovatív cellulit csökkentő testápoló, jelentősen javítja a nem kívánt problémás területeket (comb, fenék, felkar). Amikor belemasszíroz, észrevehetően intenzív melegítő hatásom van. Bőre pirosra vált és kezdetben kissé forró érzést fog érezni, de ez teljesen normális. A krém felgyorsítja a vízelvezetést, erősíti az ereket és a szöveteket, csökkenti a zsírlerakódásokat és blokkolja a zsírtermelést.

 

Hatás:
A bőrén forróságot, égő hatást érezhet, valamint kissé viszkethet, ami teljesen normális. Állandó használat esetén ez alábbhagyhat. Ennek oka a bőr jellege, amely minden felhasználó számára más és más. Rendszeres használat esetén az arcszínnek javulnia kell, és a bőr láthatóan feszesnek fog tűnni.

 

Alkalmazás:

Masszírozza bőrébe reggel és este térdtől felfelé, gyengéd körkörös mozdulatokkal a problémás területeken, a combokon, a fenéken, a hason és a felkaron. Kevésbé súlyos cellulitisz esetén naponta egyszer masszírozzon, lehetőleg edzés előtt.


Figyelem:
Alaposan mosson kezet! Ne tegye a terméket a szemébe és a nyálkahártyára. A legjobb eredmény érdekében javasoljuk, hogy váltson a Shape Control BLUE-ra (edzés után használja).

22 000 Ft