Köszöntjük a Sofri hivatalos magyarországi webáruházban, ahol valamennyi prémium vegán kozmetikumot meg tud vásárolni. 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/518-0455

Szemkrém

9termék 19
ÚJ

Mi vagyunk a színes energia hyaluron és kollagén tapaszok (2 db). Ha a kényes szemkörnyékére helyez minket, elárasztjuk a bőrét kiváló minőségű, hidratáló hatóanyagokkal. Simító, csillapító hatásunk azonnal érezhető és látható.

 

Alkalmazás:

  1. lépés: Tisztítsa meg az arcát és szárítsa meg.
  2. lépés: Óvatosan vágja ki a tasakot, és óvatosan távolítsa el mindkét tapaszt a csomagolásból.
  3. lépés: Helyezzen egy tapaszt mindkét szem alá.
  4. lépés: Hagyja hatni 10 - 15 percig. majd távolítsa el a tapaszokat és enyhén koppintson a maradék szérumra.
  5. lépés: Vigye fel a megfelelő SOFRI szemkrémet.
3 000 Ft

Color Energy szemkörnyékápoló gél (30 ml), zsírmentes, kristálytiszta gél a szem körüli igényes bőr számára. Hidratálja és frissíti az érzékeny szemkörnyéket, újfajta bőrápolást segítő fehérjével és kiválasztott összetevőkkel. Csökkenti a duzzanatot és aktiválja az energiaáramlás a bőrben.

 

8 840 Ft

Szemkrém, amely úgy ad plussz nedvességet és pihentető érzést, hogy irritálná a szem körüli finom bőrt. Ideális a kontaktlencse viselők számára, mert exkluzív formulája nem tartalmaz tartósítószert vagy kenőolajat.

9 000 Ft

Gazdag és tejszínes kényeztetés a száraz és érzékeny szemkörnyékéhez. Csökkentem a szárazság vonalait és a feszesség érzését.

9 600 Ft

Szőlősejt tartalmú szemápoló krém (15 ml), a benne lévő növényi őssejtek finoman regenerálják és feszesítik a bőrt a szemed körül.

11 000 Ft

Hosszantartó hűsítő hatás a szeme körüli finom bőrön. A vízelvezető hatás csökkenti a duzzanatot és vörösséget. A fémhenger lehetővé teszi a hidro-gél könnyű felvitelét, miközben masszírozza a szemkörnyékét.

12 590 Ft

Megerősítem a finom, szeme körül bőrterületeket, és enyhítiem a felső szemhéjjat a nehézség érzésétől. Használatával csökkentem a sötét karikákata is a szeme körül. Selymes hidro szérum, amely tele van olyan innovatív hatóanyagokkal, szemkörnyék friss és üde kinézetét biztosítják.

12 900 Ft

Én egy hidrogél vagyok, amellyel célzottan és azonnal észrevehetően kisimíthatja a mimikai ráncokat. A nappali vagy éjszakai krém alá használva finomítom az érintett bőrfelületek mikrostruktúráját és hidratálom őket. Velem a bőröd simábbnak és feszesebbnek tűnik.

13 490 Ft

Sima, intenzíven feszesítő szemkörnyékápoló, amely láthatóan és kézzelfoghatóan kisimítja a szeme körüli finom bőrfelületet és erősíti a bőrgátat.

17 000 Ft