Köszöntjük a Sofri hivatalos magyarországi webáruházban, ahol valamennyi prémium vegán kozmetikumot meg tud vásárolni. 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/518-0455

Maszk

10termék 110
ÚJ

Innovatív feszesítő maszk, hogy megerősítse az áll területének kontúrjait. Mint egy második bőr, rugalmas „gyapjúként” ölelem körül a bőrét, és ellátom feszesítő és hidratáló hatóanyagokkal. Velem a bőre csodálatosan megújul, felfrissül és áramvonalas kontúrokkal ragyog.

5 500 Ft

Maszk, amely szőlőkivonatokat, szőlő őssejteket, allantoin és hialuron savakat tartalmaz, valamint számos rendkívül hatékony összetevőivel ad a bőrnek ahosszan tartó hidratálás, valaamint folyamatosan dolgozik a bőr szerkezetén bekövetkező öregdés okozta jelek csökkentésén.

 

Alkalmazás:
Vágja le a csomagot minkét oldalán és óvatosan húzza ki a maszkot. Vigye fel a megtisztított arcra, és masszírozó mozdulatokkal finoman nyomja rá. Hagyja hatni 10-15 percig. Távolítsa el a maszkot, masszírozza el a felesleges szérumot a nyakon és dekoltázsán.

4 635 Ft

Kiegyensúlyozó és üdítő tisztító maszk vagyok bőre számára. Hidratálom és megnyugtatom a bőrét, ezenkívül megtisztítom azt a maradék sminktől és a faggyútól.

7 800 Ft

Én a krémes fehér teás Sensitive Balance maszk vagyok. Egyensúlyba hozom érzékeny bőrének pH-értékét, felfrissítem, megnyugtatom és megerősítem. Használhatsz engem kiegészítő ápolásként is egy SOFRI krém alatt.

8 000 Ft

Gazdag textúrájú krém, E-vitamin gömbökkel lája el a bőrét, biztosítva a tartós nedvességet. Kiegyensúlyozó, megnyugtató és tápláló. Miután felvitte a bőrfelületre, masszírozza be. Különösen éjszakai krémként éri el a hatását.

8 450 Ft

Krémes és selymes maszk. Bőrét ellátom egyintenzív, hosszan tartó nedvességel, fokozom az E-vitamin raktározást, valamint simává varázsolom a bőrét. Miután felvitte a maszkot a bőrére és eltelt a megfelelő idő, masszírozza azt bőrébe. Különösen jól használható éjszakai krémként is.

9 750 Ft

Vegán Color Energy Cool nedvesítő maszk (50 ml) megnyugtatja a bőrét és további ellátást biztosít számára, intenzív nedvesség formájában. Ideális társ lehet sport, szauna, úszás vagy napozás után. Használhatja a nappali vagy éjszakai hidratáló krémje alatt, vagy akár üdítő-hidratáló maszként vagy éjszakai krémként is. Ezt a térméket férfiak is nyugodtan használhatják.

13 000 Ft

Revitalizáló, helyreállító A-vitaminos maszk vagyok, amely gyulladáscsökkentő hatású, regenerálja az ásványi olajok által károsított bőrt, csökkenti a nap okozta károsodásokat (keratózis), és tisztítja az arcbőrt, így az dúsabbnak tűnik. Az ajánlott alkalmazási idő után tiszta vízzel mossa le a bőrén maradt felesleget.

14 300 Ft

Én vagyok a Color Energy Wonderlift maszk (30 ml). A frissítő hidratáló gél szenzációs összetevők keverékével láthatóan simává varázsolja a bőrét azonnal, valamint a hatása tartós. Az apró ráncok eltűnnek néhány perc múlva. A pórusok minimalizálódnak, gyulladáscsökkentő hatása szintén egyből aktivizálódik, valamint bőre rugalmassága megerősödik. Vigyen fel az arcra, a nyakra és a dekoltázsra a termékből és hagyja ott kb. 15 percig, majd öblítse le langyos vízzel, majd a szokásos módon vigye fel a SOFRI ápolószereket a bőrére a legjobb hatása elérése érekében.

16 000 Ft

Egy olyan maszk, amely alpesi rózsa őssejtének a kivonatát tartalmazza, azonnal feszesebbé teszi az arc kontúrjait.

28 500 Ft