Köszöntjük a Sofri hivatalos magyarországi webáruházban, ahol valamennyi prémium vegán kozmetikumot meg tud vásárolni. 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/518-0455

Maszk

A Grape Cell RAH Pre-Aging Cellulose Mask szőlőlevélből, szőlőből, allantoinból és hialuronsavból származó kiváló minőségű összetevőkkel van átitatva. Ez a maszk kiegészítő ápolásként hosszan tartó nedvességet biztosít a bőrnek, simítja és erősíti azt. Hatékonyan megelőzi a bőr öregedésének jeleit is. A cellulózt nagy nedvszívó képességűnek, környezetbarátnak és biológiailag lebomlónak tekintik. A Grape Cell RAH Pre-Aging Cellulose Mask alkalmas a dehidratált, száraz bőrre, a rugalmasságát vesztett bőrre és az első ráncokra.


1termék 11

Maszk, amely szőlőkivonatokat, szőlő őssejteket, allantoin és hialuron savakat tartalmaz, valamint számos rendkívül hatékony összetevőivel ad a bőrnek ahosszan tartó hidratálás, valaamint folyamatosan dolgozik a bőr szerkezetén bekövetkező öregdés okozta jelek csökkentésén.

 

Alkalmazás:
Vágja le a csomagot minkét oldalán és óvatosan húzza ki a maszkot. Vigye fel a megtisztított arcra, és masszírozó mozdulatokkal finoman nyomja rá. Hagyja hatni 10-15 percig. Távolítsa el a maszkot, masszírozza el a felesleges szérumot a nyakon és dekoltázsán.

4 635 Ft