Köszöntjük a Sofri hivatalos magyarországi webáruházban, ahol valamennyi prémium vegán kozmetikumot meg tud vásárolni. 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/518-0455

Szérum és gél

A Grape Cell RAH Fruit Gel egy friss, könnyű gyümölcssavas gél, amely finomítja az arcbőrt anélkül, hogy irritálná a bőrt. Hatással van a csontsoványodás ellen, és elősegíti a bőr kollagénszintézisét. Nappali vagy éjszakai ápolás alatt használható. A gyümölcsgél szőlő őssejteket, resveratrolt, asztaxantint, pantenolt, alacsony molekulájú hialuronsavat és gyümölcssav komplexet tartalmaz. Különösen alkalmas tisztátalan és kombinált bőrre, de száraz bőrre, érzékeny bőrre, pigmenthiányos bőrre és a rugalmasságát vesztett bőrre is.

A Grape Cell RAH Booster egy innovatív összetételű hidratáló gél a fokozott ellenálló képesség, védelem és sejtregeneráció érdekében. A terméket a megfelelő nappali és/vagy éjszakai ellátás mellett használják. Az olyan összetevők, mint a szőlő őssejtek, az asztaxantin, a resveratrol, a nagy molekulasúlyú hialuronsav, a panthenol és a ginzeng kivonat minden bőrnek jót tesznek.

A Grape Cell RAH Spot Control egy magasan specializált hatóanyag-koncentrátum egy speciális olívakivonattal a pigmentfoltok és az öregedési foltok ellen. Szelektíven alkalmazzák az érintett területekre a nappali ellátás alatt. Védi a bőrt a szabad gyökök ellen, és erősíti a bőr védekező mechanizmusait. Hatását az olívakivonat, a C-vitamin, az alacsony molekuláris hialuronsav, a liposzómásan kapszulázott hialuronsav és a fitozán (a bio szójabab polifenoljai) erősségű koktéljának köszönheti. A Grape Cell RAH Spot Control különösen alkalmas a pigmenthiányos bőrre.


3termék 13

Friss, gyümölcssavasakat tartalmazó gél, amely irritáció nélkül finomítja a bőr megjelenését. Ellenállok a kemény bőrnek és ösztönzi a bőr kollagénszintézisét. A nappali vagy éjszakai hidratáló krém alatt éri el legjobban a várt hatást.

15 000 Ft

Egy innovatív összetételű hidratáló gél a nagyobb ellenállás, védelem és a sejtek regenerálása érdekében. A legjobb hatás érdekében a Grape Cell Rah Cream alatt használja.

16 500 Ft

Magas minőségű, speciélis sűrítmények hatóanyagi, többek között a különleges olajbogyókivonata a pigmentáció és az öregedési foltok elleni küzdelemben segíti a szervezetét. A nappali hidratáló krém alatt kell használni a problémával érintett területeken. Védi a bőrét a szabad gyökök ellen és erősíti a bőr védekezési mechanizmusát.

18 000 Ft