Köszöntjük a Sofri hivatalos magyarországi webáruházban, ahol valamennyi prémium vegán kozmetikumot meg tud vásárolni. 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/518-0455

Arckrém

22termék

Normalizálom az irritált és szennyezett bőr működését, továbbá fertőtlenítő és kiegyensúlyozó hatással is rendelkezem. A könnyű textúrával rendelkező krém felfrissíti a bőrt anélkül, hogy az túl zsírossá válna. A mikronizált citrin pedig serkenti az immunrendszert.

7 900 Ft

Antibakteriális és mattító krém. Óvatosan, de hatékonyan megakadályozza az új bőrszennyeződések kialakulását.

8 000 Ft

Kiegyensúlyozó hatással rendelkező krém. A szójamátrix feltölti a hormon tartalékokat a bőrödben, így csökkennek a szennyeződések és javul a bőr hajlékonysága. Könnyű, krémes állagával üdítő és egyben revitalizáló hatással bír.

9 750 Ft

Fehér tea vitamin krém, a vegán, tápláló vitaminokat tartalmazó krém, amely biztosítja a bőrének hajlékonyságát. Az A-, E- és F-vitaminok támogatják a bőr saját védelmi funkcióját.

10 560 Ft

Arckrém amely szabályozza a bőröd funkcióit. Mikronizált turmalinok támogatják és serkentik a sejtmegújulás, valamint aktiválják a mikrokeringést. Gyengéd textúrájával harmonizálja és kiegyenlíti a bőrének különböző típusú területei.

11 440 Ft

Kimondottan gazdag összetevőket tartalmazó krém vagyok amely védi és táplálja a bőröd. Nyugtatom az irritációkat és erősítem az ereket. A mikronizált zafír részecskék erősítik és hidratálják a bőrödet. Rajtam keresztül stabilizálódik a bőröd egyensúlya.

11 500 Ft

Bársonyos krém, amely tartósan ellátja a bőrödet intenzív nedvességel. Könnyű és üdítő érzése lesz, továbbá megvédi bőrét a környezeti hatásoktól. A mikronizált ametiszt szilíciummal rögzíti kötőszövetét és megnyugtatja a stresszes bőrt.

12 350 Ft

Fehér tea érzékeny bőrvédő krém (50 ml), gazdag, intenzív védelmet biztosít. A krém puhává, selymessé varázsolja a bőrét megnyugtatja az érdes, sérült bőrt és tartósan megtartja a nedvességet. Véd a túlzott hidegtől és széltől, valamint a beltéri fűtéstől vagy a légkondicionálástól kiszáradó bőr ellen is.

12 600 Ft

Speciális krém a kuperózis ellen. Növényi összetevőik segítenek a bőrpír megszüntetésében. Az erek megerősödnek, a bőr egyensúlya helyreáll.

12 800 Ft

Selymes krém vagyok, C- és Q10-vitaminnal és antioxidánsokkal, amelyek segítik a kollagén lebontását a bőrsejtjeiben, valamint serkentik a fejlődésben az újkollagént. Bőre több energiát és ragyogást kap. Szójakivonataim feltöltik a bőr ösztrogénkészleteit, fokozzák a bőrsejtjeinek anyagcseréjét, és közreműködnek a vonalak és ráncok eltüntetésében.

13 000 Ft

Gazdag,vitalizáló krém vagyok, az igényes bőrért. A soja-izoflavon és az almand olaj intenzív összetevői kombinálják a bőr ösztrogéntartályát és ezáltal teltebbé és szilárdabbá varázsolják bőrödet.

14 500 Ft

Feszesítő arckrém vagyok, gyengéd, bársonyos textúrával, amely kisimítja a bőr felületét és intenzíven nedvesíti azt. A mikronizált borostyánt tartalmazok, amely a bőrt védelmező és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik.

14 560 Ft