Köszöntjük a Sofri hivatalos magyarországi webáruházban, ahol valamennyi prémium vegán kozmetikumot meg tud vásárolni. 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/518-0455

Arckrém

A SOFRI Color Energy Stem-Cell Active Care egy sima, újjáépítő krém, amely új energiát és rugalmasságot ad a bőrnek. A 4-szeres hialuronsavak és növényi őssejtek kombinációja intenzíven regenerálja a bőrt és újjáépíti a kötőszöveti struktúrát. Ezenkívül ez a krém erősíti a sejtek anyagcseréjét és a bőr védelmét, ezért különösen alkalmas a rugalmasságát vesztett bőr számára. Ez a SOFRI kiváló minőségű krém ideális öregedés előtti ápolás a ráncok megelőzésére. De még a már meglévő ráncokat is csökkentik az olyan összetevők, mint az alma őssejtek, argán őssejtek, komfű őssejtek, térhálósított hialuronsav, magas és alacsony molekulájú hialuronsav, liposzómális kapszulázott hialuronsav, tigrisfű, édesgyökér, NMF nedvességkomplex (karbamid és aminosavak), shea vaj, avokádóolaj, jojobaolaj és UV védelem. A SOFRI Stem-Cell Active Care krém regenerálja és erősíti a bőrt, és csodálatosan dús és feszes lesz.

SOFRI Color Energy Stem-Cell Micro Fluid egy gazdag mikrofluid, amelyet kifejezetten a bőr rugalmasságának megőrzésére szolgál az arcon és/vagy a nyakon és a dekoltázson. 

 

 


2termék 12

Gazdag mikrofolyadék amelyet kifejezetten az arc és/vagy a nyak és a dekoltázs bőrének tónusának megőrzésére terveztek. Intenzíven regenerálja a bőrét és a növényi őssejtek új életerővel ruházzák azt fel. A hialuronsav valamint a kiváló minőségű hatóanyagok mélyen behatolnak a bőrébe.

 

A legjobb hatás elérése érdekében a Color Energy Stem-Cell Active Care, vagy a Color Energy Basic Cream Rock Crystal termékek alatt használva fejti ki.

27 000 Ft

Sima regeneráló krém, amely új energiát és tónust nyújt a bőrének. Intenzíven regenerálja a bőrét a négyszeres hialuronsavnak és a növényi őssejteknek köszönhetően, valamint helyreállítja a kötőszövet szerkezetét. Fokozza a sejtek anyagcseréjét és a bőr védelmét. Kellemesen gazdagnak és feszesnek érzi majd újra a bőrét.

32 000 Ft