Köszöntjük a Sofri hivatalos magyarországi webáruházban, ahol valamennyi prémium vegán kozmetikumot meg tud vásárolni. 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/518-0455

Arckrém

A Grape Cell RAH Fluid egy könnyű nappali és/vagy éjszakai ápolószer, amely szőlő őssejtekkel serkenti a bőr saját sejtmegújulását. A folyadék tartós nedvességet biztosít a bőrnek, védi a sejteket a szabad gyököktől és csökkenti a pigmentációs zavarokat. Olyan hatóanyagokat tartalmaz, mint a szőlő őssejtek, asztaxantin, resveratrol, alacsony és magas molekulájú hialuronsav, mezei zsurló és kukorica kivonat, és különösen alkalmas a kombinált bőr, a fényérzékeny bőr, az érzékeny bőr és a nedvességhiányos bőr ápolására.

A Grape Cell RAH krém egy könnyű nappali és/vagy éjszakai ápolószer, amely a szőlő őssejtekkel serkenti a bőr saját sejtjavítását és védi a bőrt a szabad gyököktől. Serkenti az új bőrsejtek képződését és hidratálja a bőrt. Az olyan összetevők, mint a szőlő őssejtek, asztaxantin, resveratrol, alacsony és magas molekulájú hialuronsav, Q10 koenzim, avokádóolaj, jojobaolaj és shea vaj egy rendkívül hatékony erő koktélt alkotnak, amely különösen a fényérzékeny, érzékeny, pigmentzavaros és nedvességhiányos bőr számára nyújt csodálatos ápolást.

A Grape Cell RAH Cream Rich egy gazdag nappali és/vagy éjszakai ápolószer, amely a szőlő őssejtjeit felhasználva serkenti a bőr saját sejtjavítását és védi a bőrt a szabad gyökökkel szemben. Serkenti az új bőrsejtek képződését és hidratálja a bőrt. Az olyan összetevők, mint a szőlő őssejtek, asztaxantin, resveratrol, alacsony és magas molekulájú hialuronsav, Q10 koenzim, avokádóolaj, jojobaolaj, sheavaj, argánolaj, csipkebogyómagolaj és növényi szkvalán egy rendkívül hatékony power koktélt alkotnak, amely csodálatosan ápolja a száraz, pigmenthiányos, nedvességhiányos és couperosás bőrt. Ez a krém értékes támogatást nyújt az öregedésgátló ápolásban is a környezeti hatások okozta korai ráncosodás ellen.


3termék 13

Folyékony textúrával rendelkező krém, a szőlő őssejtjeinek az erejével, amelyek erősítik a bőr sejtregeneráló képességét, valamint tartós nedvességgel látják el a bőrt, védik a sejteket a szabad gyökök ellen és csökkentik a pigment rendellenességeket.

16 500 Ft

Csodalátos krém a szőlő őssejtjeinek a hatásával, amelyek serkentik a bőr saját sejtjavító mechanizmusát, és megvédik a bőrt a szabad gyököktől. Elősegíti és ösztönzi a szerveztének új bőrsejt kifejlesztő hatását és alaposan hidratálja a bőrt.

17 000 Ft

Gazdag krém a szőlő őssejtjeinek a hatásával, amelyek serkentik a bőr saját sejtjavító mechanizmusát, és megvédik a bőrt a szabad gyököktől. Elősegíti és ösztönzi a szerveztének új bőrsejt kifejlesztő hatását és alaposan hidratálja a bőrt.

22 000 Ft