Köszöntjük a Sofri hivatalos magyarországi webáruházban, ahol valamennyi prémium vegán kozmetikumot meg tud vásárolni. 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/518-0455

Tusfürdő és fürdőolaj

10termék 110

A Color Energy három az egyben gél (kék, 200 ml) lehűti és megnyugtatja a bőröd fürdés vagy zuhanyozás közben. Hajat is moshat vele. Illata kimondottan kellemes, virágok és kék színű gyümölcsök illatát idézi.

2 860 Ft

Color Energy három az egyben Energy gél (zöld, 200 ml), pH-semleges, szappanmentes gél, amely táplálja és harmonizálja a bőröd a fürdőben vagy a zuhany alatt. Hajmosásra is használható, főleg, ha a fejbőre irritált. Fű és széna illata lesz bőrének.

2 860 Ft

Color Energy három az egyben gél (indigolila, 200 ml), amely biztosítja a bőr intenzív nedvességtartalmát fürdés vagy zuhanyozás közben. Samponként használva megnyugtatja a száraz fejbőrét. A kékés lila virágok illata boldogsággal és jókedvvel tölti fel használóját.

2 860 Ft

Én vagyok a Color Energy három az egyben  in gél (narancssárga, 200 ml). Megerősítem és simává varázsolom a bőröd fürdés vagy zuhanyozás közben, amely után sárgabarack és papaya illatú leszel.  Samponként is használható, csökkenti a korpásodást.

2 860 Ft

Én vagyok a Color Energy 3 in One Energy Gel (piros, 200 ml), egy fürdő- és tusfürdő, amely táplálja, aktiválja és stimulálja a bőrt. A hajadat is moshatod velem. Serkenti a fejbőr vérkeringését és rózsa, málna és piros virágok illatát árasztja.

2 860 Ft

Color Energy 3 három az egyben gél (ibolya fehér, 200 ml) egy tusfürdő, amely táplálja és újjáéleszti a bőröd a fürdőben vagy a zuhany alatt. Hajat is moshat vele. Illata olyan mint egy csokor fehér tavaszi virágoknak, továbbá enyhe vanília illatot is érezhet.

2 860 Ft

Color Energy három az egyben Energy Gel (sárga, 200 ml) egy fürdő- és tusfürdő, amely táplálja, felfrissíti, valamint fertőtleníti a bőröd. Hajat is moshat a termékkel, amelynek finom citrus illata van.  

2 860 Ft

Vízben oldódó növényi illóolaj, amely a legmagasabb tisztaságú és minőségű. Használhatja a fürdőjében, vagy hígítatlanul használhat a zuhanyban vagy a szaunába. Harmonizáló, pihentető és szabályozó hatással van a bőrödre és segít az ellazulásban. Használhatja fürdővízben kimondottam a megfázás tüneteinek enyhítésére.

12 610 Ft

Vízben oldódó, növényi alapú illóolaj szinergia vagyok, a legmagasabb tisztaságú és minőségű. Hozzáadhatsz a fürdőhöz, használhatsz tisztán a zuhany alatt vagy a szaunában. Aktiváló, tisztító és méregtelenítő hatással vagyok az anyagcserére. Velem kifejezetten a narancsbőr ellen küzdesz, segítek annak csökkentésében. A bőröd vérkeringését, a keringésedet és a zsírégetést serkentem.

12 610 Ft

Vízben oldódó növényi illóolaj, amely a legmagasabb tisztaságú és minőségű. Használhatja a fürdőjében, vagy hígítatlanul használhat a zuhanyban vagy a szaunába, illátával segít az ellazulásban. Hatóanyagainak köszönhetően erősíti a nyirokrendszert és a véredénykéket. Ideális vagyokdekongesztálásnyirok éserősítésevéredény. A cellulitis és a duzzadt lábakat esetén kimondottan előnyös a termék használata.

12 610 Ft