Köszöntjük a Sofri hivatalos magyarországi webáruházban, ahol valamennyi prémium vegán kozmetikumot meg tud vásárolni. 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/518-0455

Letisztítás

A White Tea Flower Milk egy krémes, finom tisztítótej, gyümölcsös, friss illattal, amely gyengéden és alaposan eltávolítja a sminket és a faggyút a bőrről. Az olyan összetevők, mint a fehér tea, a hársfavirág kivonat és az allantoin tisztítják a tisztátalan bőrt, a kombinált bőrt, a száraz bőrt, az érzékeny bőrt, a pigmentzavaros bőrt, a kupéros bőrt és a kiszáradt bőrt.

A White Tea Flower Lotion egy enyhe, gyümölcsös, friss illatú arctonik, amely egyszerre nyugtatja és élénkíti a bőrt. Az olyan összetevők, mint a fehér tea, a hársfavirág kivonat, az allantoin és a B5 provitamin különösen a száraz, érzékeny, pigmentzavaros, couperosás és dehidratált bőr számára nyújtanak ápolást.

A White Tea Cleanness Tonic tisztító, antibakteriális tonik alkoholos vízzel. Olyan összetevőkkel, mint a fehér tea, kámfor kivonat, zsályakivonat, allantoin és alkohol, tisztítja a zsíros és hibás bőrt, és megelőzi a gyulladást.

 


3termék 13

Tisztító, antibakteriális arctonik alkohollal. Megtisztítja a zsíros és szennyezett bőrét és megakadályozza a fertőzéseket.

5 900 Ft

Enyhe arctonik, friss gyümölcsösillatal, amely megnyugtatja és mégis felpezsdíti a bőrt.

5 900 Ft

Puha, tejszínes tisztítás bőrének friss gyümölcsös illattal. A termék gyengéden és alaposan eltávolítja a smink és a faggyú minden nyomát a bőréről.

5 900 Ft