Köszöntjük a Sofri hivatalos magyarországi webáruházban, ahol valamennyi prémium vegán kozmetikumot meg tud vásárolni. 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/518-0455

Aroma - olaj

2termék 12

Vegán Color Energy Babassu olaj (75ml). Minőségi szagtalan masszázs olaj a dél-amerikai magokból kivont babassu pálma olajból. Megnyugtatja az érdes, száraz bőrt, enyhíti az irritációt és a gyulladást, valamint nagyon kellemes érzést biztosít azok számára, akik nem kedvelik a masszázsolajokat. A bőrrel érintkezve azonnal megolvad, könnyen felvihetõ és belemasszírozható, selymesen puha bőrt hagyva maga után. Fokozhatja és variálhatja a hatást, ha összekeveri más Sofri aromákkal.

3 500 Ft

Tiszta, növényi, illóolaj vagyok, el tudom hozni az otthonába a „wellness” élményét. Kiegyensúllyozó, szabályozó és gyulládáscsökkentő hatásom hatásom van a bőrére, fűszernövény illattommal teljes ellazulást biztosítok nem csak a testének, hanem a gondolatainak is. Néhány csepp olaj az arc és testápoló krémbe, lehetővé teszi az összetevők mélyebb behatolását a bőrödbe.

 

Alkalmazás:

Keverjen össze 2-3 csepp aromát reggel és este a bőrnek megfelelő SOFRI Color Energy krémmel (a tenyerében) vigye fel a tiszta, száraz bőrre, és gyengéden masszírozza be.

7 540 Ft