Köszöntjük a Sofri hivatalos magyarországi webáruházban, ahol valamennyi prémium vegán kozmetikumot meg tud vásárolni. 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/518-0455

Ampulla

A White Tea Balance Ampullák vegán, kiegyensúlyozó, bőrellenálló képességet fokozó kiegészítő bőrápolás a fehér tea erős antioxidánsával. Nyugtatják, erősítik és védik a bőrt olyan összetevőkkel, mint a fehér tea, allantoin, panthenol, ectoine és zöldalga peptidek. Ezek az ampullák különösen alkalmasak a kombinált bőrre, az érzékeny bőrre, a kiszáradt bőrre és az első ráncokkal rendelkező bőrre.

A White Tea Couperose Ampullák vegán, nyugtató kiegészítő ápolás. Olyan összetevőkkel erősítik az erek rugalmasságát és ellenálló képességét az arc területén, mint a lógesztenye kivonat, a hentes seprű kivonat, a zöld alga kivonat, az allantoin és a panthenol.

A White Tea Relax Ampullák vegán, pihentető és nyugtató kiegészítő ápolás. Nyugtatják és védik a vörös, irritált vagy irritált bőrt. Az olyan összetevők, mint a tigrisfű-kivonat, a körömvirág-kivonat és a zöldalga-kivonat különösen jót tesznek az érzékeny és irritált bőrnek.


3termék 13

Mi vagyunk a vegán Fehér tea balance ampullák (7 x 2 ml), amelye tovább erősítik a bőr ellenállásáta fehér tea erős antioxidáló hatásával. Megnyugtatja, erősíti és védjük a bőrt.

9 500 Ft

Mi vagyunk a vegán Fehér tea kuperózis ampullák (7 x 2 ml), amelyek erősítik az arcon az erek rugalmasságát és ellenállását, valamint a dekoltázs finom bőrét.

9 500 Ft

Mi vagyunk a vegán White Tea Relax ampullák (7 x 2 ml) , amelyek pihentető és nyugtató kiegészítő ellátást biztosítanak bőrnének. Megnyugtatjuk és megvédjük kipirosodott, irritált bőrét.

9 500 Ft