Köszöntjük a Sofri hivatalos magyarországi webáruházban, ahol valamennyi prémium vegán kozmetikumot meg tud vásárolni. 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/518-0455

Arckrém

A SOFRI ibolyafehér termékei olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek simítják és tonizálják az igényes bőrt, miközben relaxációt biztosítanak. A fáradt bőr energiával töltődik fel, a ráncok és finom vonalak enyhülnek, a bőr rugalmassága pedig javul. 


3termék 13

Selymesen tápláló krém, amely kényezteti és megvédi az igényes bőrét, hogy az teljes egyensúlyba kerüljön. Biztosítja bőre simaságát és hajlékonyságát. A mikronizált hegyi kristályok növelik a bőr ellenállását és nagyobb ragyogást biztosítanak.

18 000 Ft

Gazdag mikrofolyadék amelyet kifejezetten az arc és/vagy a nyak és a dekoltázs bőrének tónusának megőrzésére terveztek. Intenzíven regenerálja a bőrét és a növényi őssejtek új életerővel ruházzák azt fel. A hialuronsav valamint a kiváló minőségű hatóanyagok mélyen behatolnak a bőrébe.

 

A legjobb hatás elérése érdekében a Color Energy Stem-Cell Active Care, vagy a Color Energy Basic Cream Rock Crystal termékek alatt használva fejti ki.

27 000 Ft

Sima regeneráló krém, amely új energiát és tónust nyújt a bőrének. Intenzíven regenerálja a bőrét a négyszeres hialuronsavnak és a növényi őssejteknek köszönhetően, valamint helyreállítja a kötőszövet szerkezetét. Fokozza a sejtek anyagcseréjét és a bőr védelmét. Kellemesen gazdagnak és feszesnek érzi majd újra a bőrét.

32 000 Ft