Köszöntjük a Sofri hivatalos magyarországi webáruházban, ahol valamennyi prémium vegán kozmetikumot meg tud vásárolni. 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/518-0455

Fotóérzékeny bőr

Fotóérzékeny bőr: a számítógépek, mobiltelefonok, táblagépek és TV-képernyők sugárzásának erősen kitett bőr.


16termék
ÚJ

Frissítően tápláló, jól hidratált és párnázott ajakbalzsam vagyok. Különböző természetes peptidek hatására az ajkak érezhetően párnázottak és tónusosak lesznek. Az értékes növényi olajok és méhviasz komplexe regeneráló hatású és védi az érzékeny, száraz ajkakat. A Cayenne paprika és a chili kivonatok kellemesen könnyű bizsergést biztosítanak. Az ajkak teltebbek, ápoltabbak és szépen kontúrozottak.

 

Rúzs vagy SOFRI COLOR ENERGY Speciális ajakápolót is lehet használni a termék mellett, azonban rövid időt várjon az alkalmazást követően.  

7 700 Ft
Egységár: 7 700 Ft/db
ÚJ

Color Energy Skin Guard gél (sárga, 30 ml), bőrgát-erősítő gél arcra és dekoltázsra a bőr korai öregedése és a HEV fény (nagy energiájú látható fény), más néven kék fény hatására fellépő bőrirritáció ellen. Ez a fény oxidatív stresszt okozhat, ami viszont elősegíti a sejteket károsító szabad gyökök képződését. Ez akut fotokárosodást, korai bőröregedést, hiperpigmentációt és gyulladásos bőrbetegségeket eredményezhet. A nasturtium kivonata erősíti a bőr gátfunkcióját és javított oxigénellátást biztosít. Az áfonya őssejtjei újjáélesztik a napfény hatására károsodott bőrt. A mexikói óriás izsóp kivonatai csökkentik az irritációt és a bőrpírt, valamint a pattanásokat és a rosaceát. Az egészséges, védett bőrért!

15 900 Ft

Enyhe, kellemes, üdítő gél, amely gyengéden tisztítja a bőrt. Kiegyensúlyozott formulám szappanmentes és a bőr pH-értékéhez igazodik. Eltávolítja a smink minden nyomát a bőréről.

 

5 200 Ft

Enyhe, alkoholmentes arc tonik. A víz által hagyott vízkő nyomát eltávolítja, ami a bőrén vékony filmréteg képezne. Segít újjáépíteni a bőröd védőrétegét, miután azt letisztítottad. A fentiekkel tökéletesen felkészíti a bőrt, hogy arra további a krémeket vagy ampullákat vigyen fel.

5 200 Ft

Alkoholmentes krém, hogy gyengéden de alaposan hidratálja a bőrét. Nagyon kellemes és frissítő termék, használatával felkészíti a bőrét a további ápolószerek/krémet felvitelére.

6 890 Ft

Krémes tisztító tej megtisztítja a bőrét hatékonyan és finoman. Mivel különösen enyhe struktúrával rendelkezik, alkalmas a nagyon érzékeny bőrtípusokra is, ráadásul nem okozok feszes, szorító érzést a használata során.

6 890 Ft

Szőlősejt tartalmú szemápoló krém (15 ml), a benne lévő növényi őssejtek finoman regenerálják és feszesítik a bőrt a szemed körül.

11 000 Ft

Szelíden hűsítő emulzió, amely ápolja bőrét és hidratálja anélkül, hogy zsíros lenne. Különösen akkor a legjobb a krém hatása, amikor meleg van, vagy amikor sportol. Férfiaknak is különösen ajánlott bőrborotválkozás után.

14 800 Ft

Egy innovatív összetételű hidratáló gél a nagyobb ellenállás, védelem és a sejtek regenerálása érdekében. A legjobb hatás érdekében a Grape Cell Rah Cream alatt használja.

16 500 Ft

Folyékony textúrával rendelkező krém, a szőlő őssejtjeinek az erejével, amelyek erősítik a bőr sejtregeneráló képességét, valamint tartós nedvességgel látják el a bőrt, védik a sejteket a szabad gyökök ellen és csökkentik a pigment rendellenességeket.

16 500 Ft

Csodalátos krém a szőlő őssejtjeinek a hatásával, amelyek serkentik a bőr saját sejtjavító mechanizmusát, és megvédik a bőrt a szabad gyököktől. Elősegíti és ösztönzi a szerveztének új bőrsejt kifejlesztő hatását és alaposan hidratálja a bőrt.

17 000 Ft

Könnyed textúrámmal erősítem bőröd rugalmasságát. Ha fáradtnak és fakónak tűnik, akkor aktiváló hatással vagyok rá, és új energiát adok neki. A-vitaminnal kiegyenlítem a tökéletlen pigmentációt. Ha ásványi olajat tartalmazó krémeket használtál, ki tudom húzni az ásványi olaj maradványait a pórusokból, hogy a bőröd újra lélegezni tudjon.

17 940 Ft