Köszöntjük a Sofri hivatalos magyarországi webáruházban, ahol valamennyi prémium vegán kozmetikumot meg tud vásárolni. 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/518-0455

Arckrém

A WHITE TEA VITAMIN CREAM tápláló krém, amely rugalmassá teszi a bőrt. Az A-, E- és F-vitamin támogatja a bőr saját védelmi funkcióját. Az olyan összetevők, mint a fehér tea, a sheavaj, a szójaolaj, a jojobaolaj és egy lipidkeverék ápolják és védik a különösen száraz és a kupérosodásra hajlamos bőrt.

A WHITE TEA COUPEROSE CREAM egy speciális krém a couperose ellen. Az olyan növényi összetevők, mint a fehér tea, a mészárosseprű-kivonat, a búzavirág, a mandulaolaj és a sheavaj érösszehúzó hatásúak és csökkentik a bőrpírt. Az erek megerősödnek, és a bőr egyensúlyba kerül.

A WHITE TEA CLEANNES CREAM antibakteriális és mattító hatású, és különösen alkalmas a hibás bőrre. Olyan összetevőkkel, mint a fehér tea, citromsav lipid, tejsav, zsályakivonat, allantoin és trioxén, gyengéden, mégis hatékonyan megakadályozza az új foltok kialakulását.

WHITE TEA SENSITIVE PROTECTION CREAM gazdag, intenzíven védő krém, amely puhává és rugalmassá teszi a bőrt. Kisimítja és megnyugtatja a kicserepesedett, igénybevett bőrt, és hosszantartó nedvességtartalmat biztosít. Véd a túlzott reakcióktól szeles és hideg időben, valamint a kiszáradástól a túl meleg fűtőlevegőben és a légkondicionált helyiségekben. Az olyan összetevők, mint a fehér tea, a sheavaj, a jojobaolaj, a méhviasz, az allantoin és az urea ápolják és védik a különösen érzékeny, száraz és stresszes bőrt.


4termék 14

Antibakteriális és mattító krém. Óvatosan, de hatékonyan megakadályozza az új bőrszennyeződések kialakulását.

8 000 Ft

Fehér tea vitamin krém, a vegán, tápláló vitaminokat tartalmazó krém, amely biztosítja a bőrének hajlékonyságát. Az A-, E- és F-vitaminok támogatják a bőr saját védelmi funkcióját.

10 560 Ft

Fehér tea érzékeny bőrvédő krém (50 ml), gazdag, intenzív védelmet biztosít. A krém puhává, selymessé varázsolja a bőrét megnyugtatja az érdes, sérült bőrt és tartósan megtartja a nedvességet. Véd a túlzott hidegtől és széltől, valamint a beltéri fűtéstől vagy a légkondicionálástól kiszáradó bőr ellen is.

12 600 Ft

Speciális krém a kuperózis ellen. Növényi összetevőik segítenek a bőrpír megszüntetésében. Az erek megerősödnek, a bőr egyensúlya helyreáll.

12 800 Ft