Köszöntjük a Sofri hivatalos magyarországi webáruházban, ahol valamennyi prémium vegán kozmetikumot meg tud vásárolni. 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/518-0455

Testápolás

1termék 11

Viszlát narancsbőr! Innovatív cellulit csökkentő testápoló, jelentősen javítja a nem kívánt problémás területeket (comb, fenék, felkar). Amikor belemasszíroz, észrevehetően intenzív melegítő hatásom van. Bőre pirosra vált és kezdetben kissé forró érzést fog érezni, de ez teljesen normális. A krém felgyorsítja a vízelvezetést, erősíti az ereket és a szöveteket, csökkenti a zsírlerakódásokat és blokkolja a zsírtermelést.

 

Hatás:
A bőrén forróságot, égő hatást érezhet, valamint kissé viszkethet, ami teljesen normális. Állandó használat esetén ez alábbhagyhat. Ennek oka a bőr jellege, amely minden felhasználó számára más és más. Rendszeres használat esetén az arcszínnek javulnia kell, és a bőr láthatóan feszesnek fog tűnni.

 

Alkalmazás:

Masszírozza bőrébe reggel és este térdtől felfelé, gyengéd körkörös mozdulatokkal a problémás területeken, a combokon, a fenéken, a hason és a felkaron. Kevésbé súlyos cellulitisz esetén naponta egyszer masszírozzon, lehetőleg edzés előtt.


Figyelem:
Alaposan mosson kezet! Ne tegye a terméket a szemébe és a nyálkahártyára. A legjobb eredmény érdekében javasoljuk, hogy váltson a Shape Control BLUE-ra (edzés után használja).

22 000 Ft