Köszöntjük a Sofri hivatalos magyarországi webáruházban, ahol valamennyi prémium vegán kozmetikumot meg tud vásárolni. 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/518-0455

Masszázs gyertya

7termék 17

Színes energia aktiváló masszázsgyertya (140 g), kozmetikai gyertya. Érett szőlő őszibarack szagát fogja érezni, aktiválom az érzékszerveit A viaszom kellemes meleg olajá alakul, amely intenzíven ápolja a bőrt. A gyengéd, nyugtató kezekkel együtt megszűnik a feszültség és az elzáródás. Ideális partnerének kényeztető masszázsához!

9 500 Ft

Színes energia afrodiziákum masszázsgyertya (140 g), kozmetikai gyertya, amelynek meggyújtása után finom illata van. Szerecsendió és jázmin illatom van és kényeztetem érzékeit. A viaszom meleg, kellemes olajzá válik, amely különösen táplálja a bőrt. A velem végzett gyengéd kézmasszázs feloldja a feszültséget és a elzáródásokat. Ideális partnerének kényeztető masszázsához!

9 500 Ft

Színes energia nyugtató masszázsgyertya (140 g), kozmetikai gyertya, amelynek meggyújtása után finom illata van. Cédrusfa és karamell illatom van és megnyugtatom az érzékeit. A viaszom meleg, kellemes olajzá válik, amely különösen táplálja a bőrt. A velem végzett gyengéd kézmasszázs feloldja a feszültséget és az elzáródásokat. Ideális partnerének kényeztető masszázsához!

9 500 Ft

Színes energia harmonizáló masszázsgyertya (140 g), egy kozmetikai gyertya. Karamellás almatorta illatú vagyok +és harmonizálom az érzékeidet. A viaszom meleg, kellemes olajjá válik, amely különösen táplálja a bőrt. A velem végzett gyengéd kézmasszázs feloldja a feszültséget és az elzáródásokat. Ideális partnerének kényeztető masszázsához!

9 500 Ft

Színes energia pihentető masszázsgyertya (140 g), kozmetikai gyertya, amelynek meggyújtása után finom illata van. A levendula mezőkre emlékeztetem és ellazítom az érzékeidet. A viaszom meleg, kellemes olajzá válik, amely különösen táplálja a bőrt. A velem végzett gyengéd kézmasszázs feloldja a feszültséget és az elzáródásokat. Ideális partnerének kényeztető masszázsához!

9 500 Ft

Színes energia stimuláló masszázsgyertya (140 g), kozmetikai gyertya, amelynek meggyújtása után finom illata van. Emlékeztetem egy rózsakertben tett sétára és érzékszerveit stimulálom. A viaszom meleg, kellemes olajá válik, amely különösen táplálja a bőrt. A velem végzett gyengéd kézmasszázs feloldja a feszültséget és az elzáródásokat. Ideális partnerének kényeztető masszázsához!

9 500 Ft

Színes energia vitalizáló masszázsgyertya (140 g), kozmetikai gyertya, amelynek meggyújtása után finom illata van. Illatommal egy friss gyümölccsel teli kosárra emlékeztetlek és stimulálom az érzékeidet. A viaszom kellemes meleg olajjá válik, amely intenzíven ápolja a bőrt. A gyengéd, nyugtató kezekkel együtt megszűnik a feszültség és az elzáródás. Ideális partnerének kényeztető masszázsához!

9 500 Ft