Köszöntjük a Sofri hivatalos magyarországi webáruházban, ahol valamennyi prémium vegán kozmetikumot meg tud vásárolni. 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/518-0455

Ampulla

15termék
ÚJ

Erősítő és nyugtató olajampulla kender és tsubaki olajjal, a szennyezett, irritált és dehidratált száraz bőr ellen. Gyulladáscsökkentő, nyugtató speciális olajszinergia a szennyezett, érzékeny és problémás bőr számára.

Alkalmazás: Helyezzen egy szövet darabot az ampulla nyakára és enyhe rántással lefelé törje azt le. Az ampulla teljes tartalmát vigye fel a tiszta bőrre. Masszírozzon, amíg az olaj ampullát teljesen felszívja a bőr. A bőr igényeitől függően kenje fel a megfelelő SOFRI ápoló krémet.

9 900 Ft

Mi vagyunk a vegán színes energiatisztító ampullák (7 x 2 ml), amelyek gyulladáscsökkentő és bőrnyugtató kiegészítő ápolószerként kényeztetjük a testedet. Használjon minket nappali vagy éjszakai hidratálója alatt, antiszeptikus és faggyúszabályozó hatással leszünk a bőrére.

8 840 Ft

Mi vagyunk a vegán Fehér tea balance ampullák (7 x 2 ml), amelye tovább erősítik a bőr ellenállásáta fehér tea erős antioxidáló hatásával. Megnyugtatja, erősíti és védjük a bőrt.

9 500 Ft

Mi vagyunk a vegán Fehér tea kuperózis ampullák (7 x 2 ml), amelyek erősítik az arcon az erek rugalmasságát és ellenállását, valamint a dekoltázs finom bőrét.

9 500 Ft

Mi vagyunk a vegán White Tea Relax ampullák (7 x 2 ml) , amelyek pihentető és nyugtató kiegészítő ellátást biztosítanak bőrnének. Megnyugtatjuk és megvédjük kipirosodott, irritált bőrét.

9 500 Ft

Mi vagyunk a vegán színes energia Hyaluron ampullák (7 x 2 ml), intenzíven hidratáló kiegészítő ápolószerek. Használjon minket nappali vagy éjszakai hidratáló krémje alá, mi pedig frissé és dússá varázsoljuk a bőrét. Arca finom vonalait terészetességel töltjük fel.

Sonja Fritz ajánlása: az ampullák hatása fokozódik, ha a Meso Color Light Needle Rollerrel végzett kezelést követően alkalmazzák őket.

10 900 Ft

Mi vagyunk a színes energia nyugtató ampullák (7 x 2 ml), egy a bőrét megnyugtató kiegészítő ápolószer, amely erősíti az ereket. Használja nappali vagy éjszakai hidratáló krémje alá, így megnedvesíti a bőrét és lágyítja a fáradtság vonalait. A kuperózis esetében erősítő hatással lesz az erire.

11 300 Ft

Mi vagyunk a vegán, Színes energiafeszesítő ampullák (7 x 2 ml), biztosítjuk a bőröd feszesítő és hidratáló kiegészítő ellátását. Használjon minket nappali vagy éjszakai hidratáló krémje alá, és kiegyensúlyozzuk a finom vonalakat és ráncokat, és megnyugtatjuk a bőrét.

Sonja Fritz ajánlása: az ampullák hatása fokozódik, ha a Meso Color Light Needle Rollerrel végzett kezelést követően alkalmazzák őket.

11 440 Ft

Mi vagyunk a színes energiaemelő ampullák (7 x 2 ml), feszesítő és aktiváló kiegészítő ápolószer. Használjon minket nappali vagy éjszakai hidratáló krémje alá, mi javítjuk a bőr tónusát és tompítjuk a fáradtság vonalait.

Sonja Fritz ajánlása: az ampullák hatása fokozódik, ha a Meso Color Light Needle Rollerrel végzett kezelést követően alkalmazzák őket.

11 440 Ft

Mi vagyunk a színes energia harmonizáló ampullák (7 x 2 ml), egy vegán kiegészítő ápoló termék, amely szabályozza bőrének zsír és nedvesség tartalmát. Használjon minket nappali vagy éjszakai hidratáló krémje alá és mi harmonizáljuk a bőr védő savköpenyét.

 

Sonja Fritz ajánlásával: Az ampullák hatása fokozódik, ha a Meso Color Light Needle Rollerrel végzett kezelést követően alkalmazzák őket.

11 700 Ft

7 különböző, erősen koncentrált hatóanyag-szinergiát képviselünk ampulla formában. Egy héten át tartó kúrával felhasználhat minket a bőr egyensúlyának helyreállítására és a bőr igényeinek megnyugtatására.

 


SOFRI 7-Day Special Spa- stílusú Ampulla csomag optimális megoldás a bőr egyensúlyának helyreállításához. A különböző  szinergiák lépésről lépésre javítják a bőr funkcióit.


Felhasználási javaslat:
Kezdje a kúrát a SOFRI COLOR ENERGY ampulla RED-el reggel vagy este alkalmazza. Ezt követően naponta használja egyesével a SOFRI NARANCS-SÁRGA-ZÖLD-KÉK-INDIGÓ-LILA-IBOLYA-FEHÉR ampullákat. Alkalmazás: Helyezzen egy zsebkendőt az ampulla nyakába, majd törje le azt. Az ampulla tartalmát vigye fel az arcra és a nyakra, majd a megfelelő SOFRI termékek használatával még hatásosabb eredményt érhet el. Nagyon rövid idő után láthatja az eredményt: gyönyörű, sima és egészséges bőr, nagyobb ragyogással és vitalitással. Milyen szép lehet az életed a SOFRI segítségével!

12 000 Ft

Mi vagyunk a Color Energy Activating Ampoules (7 x 2 ml), egy élénkítő, vegán bőrápoló kiegészítő, amely támogatja a bőr rugalmasságát. A nappali vagy éjszakai ápolás alá alkalmazva extra energiabomba adunk neki. Ellensúlyozzuk a helytelen pigmentációt.

 

12 350 Ft