Köszöntjük a Sofri hivatalos magyarországi webáruházban, ahol valamennyi prémium vegán kozmetikumot meg tud vásárolni. 

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/518-0455

Testápolás

7termék 17

Color Energy Vital testápoló (zöld, 200 ml), nagyon könnyű, frissítő krém. Ha bemasszírozza a bőrébe, akkor nyugtató hatása van. Továbbá tökéletes ápolószer napozás után. Gyorsan felszívódik és selymes csillogást biztosít bőrének.

6 900 Ft

Én vagyok a Color Energy speciális testápoló (200 ml), egy rendkívül gazdag, kimondottan krémes testápoló, amely táplálja száraz bőrét az egész testén, rugalmassá és érezhetően simábbá teszi azt, amely mangó és papaya illatú lesz.

8 970 Ft

Enyhe gyümölcs hámlást segítő termék, amely hatékonyan megszabadítja bőrét a keratinizált sejtektől és a jojoba gömbökkel a bőrén található szennyeződéstől. Rövid masszázs után érzini fogja a bőrének puha és sima tapintását. A használatot követően szintén érezni fogja, hogy a testápolók jobban felszívódnak a bőrében.

9 750 Ft

Intenzív harcot vívik a cellulitisszel szemben, csökkentem az elnehezedett lábak érzetét. Továbbá méregtelenítő és rősítéstő tulajdonságaim is vannak. Kellemesen hűsítő és üdítő hatással van a bőrére. Tovább fokozhatő ez a hatás, ha a hűtőben tárolja terméket.

 

Figyelem:
Alaposan mosson kezet! Ne tegye a terméket a szemébe és a nyálkahártyára. A legjobb eredmény érdekében javasoljuk, hogy kombinálja a Shape Control Intensive (piros) termékkel.

9 900 Ft

Gazdag testápoló vagyok, amely ápolja száraz bőrét és feszesíti, amely feszesítő hatását kimondottan a problémás helyeken fejti ki.  

11 000 Ft

Color Energy őssejtes testápoló (200 ml), egy rendkívül gazdag, selymes testápoló, növényi őssejtekkel, hialuronsavval és kiváló minőségű, növényi alapú olajokkal. Intenzíven hidratáló, tápláló ápolással látja el a bőrt. Vörös lóhere kivonat támogatja a kötőszövet helyreállítását.

14 000 Ft

Viszlát narancsbőr! Innovatív cellulit csökkentő testápoló, jelentősen javítja a nem kívánt problémás területeket (comb, fenék, felkar). Amikor belemasszíroz, észrevehetően intenzív melegítő hatásom van. Bőre pirosra vált és kezdetben kissé forró érzést fog érezni, de ez teljesen normális. A krém felgyorsítja a vízelvezetést, erősíti az ereket és a szöveteket, csökkenti a zsírlerakódásokat és blokkolja a zsírtermelést.

 

Hatás:
A bőrén forróságot, égő hatást érezhet, valamint kissé viszkethet, ami teljesen normális. Állandó használat esetén ez alábbhagyhat. Ennek oka a bőr jellege, amely minden felhasználó számára más és más. Rendszeres használat esetén az arcszínnek javulnia kell, és a bőr láthatóan feszesnek fog tűnni.

 

Alkalmazás:

Masszírozza bőrébe reggel és este térdtől felfelé, gyengéd körkörös mozdulatokkal a problémás területeken, a combokon, a fenéken, a hason és a felkaron. Kevésbé súlyos cellulitisz esetén naponta egyszer masszírozzon, lehetőleg edzés előtt.


Figyelem:
Alaposan mosson kezet! Ne tegye a terméket a szemébe és a nyálkahártyára. A legjobb eredmény érdekében javasoljuk, hogy váltson a Shape Control BLUE-ra (edzés után használja).

22 000 Ft